Translate

Reflexions


Un dels motius del Blog és posar en ordre les idees que se'm plantegen davant de les múltiples que observo o de les que rebo informacions amb un enfocament educatiu.

Està clar que hi ha una gran dosi de subjectivitat i per això m'interessa però, també és cert, que m'interessa saber altres punts de vista i per això llegeixo i procuro escoltar altres enfocaments.
Poder contrastar la meva experiència amb les idees que aporten altres persones davant les mateixes situacions té un gran interès i em permet reformular, repensar i aprofundir procurant no deixar-me portar per una mirada ràpida i impulsiva.

per això les aportacions que pugui fer estan més en la línia de preguntes que de certeses. Més a prop de les inquietuds que de les soluciona o afirmacions dogmàtiques, més a prop reflexions per poder continuar aprofundint en les idees per compartir-les i promoure debats.

És important que deixem de "comprar" solucions que sempre seran parcials i que minimitzen el coneixement que tenim i que podem adquirir amb l’experiència i anul·len  la capacitat de reflexió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada