Translate

dijous, 2 de maig de 2019

Presentació del projecte XEC3 a la Universitat de Vic

Ahir, dia 2 de maig del 2019 vàrem fer una exposició del projecte Xec3 /Xarxa d'Experiència i Construcció de Coneixement Compartit) de la UAB.
L’objectiu fonamental del projecte és la mentorització dels  treballs de recerca de grau, postgraus i batxillerat , per part de les persones de la generació sèniors.
D’aquesta manera s’estableix una  col·laboració amb el professorat i s’afavoreix que es puguin escollir temes dels treballs amb majors oportunitats i especificitat.

Es va posar èmfasi en el reconeixement de les persones de la generació sènior, pel seu saber i experiència. i pel potencial cultural que tenen.

Així mateix es posa en evidencia que s’afavoreix una major cohesió social, s’enforteixen les relacions entres les tres generacions: alumant jove, el professorat, com a generació intermitja i les persones sènior i es fa evident a la comunitat les múltiples necessitats i perfils de les persones fet que afavoreix un millor benestar i una envelliment satisfactori.

En aquest moment l'estem portant a terme el projecte a 7 instituts i dues universitats.

La presentació va despertar l'interès de professorat  i estudiants de la Universitat de Vic així com del professorat d'instituts que van ser convocats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada